Välkommen till nätverksträff den 6 november kl. 17-19

Teknisk innovation och nästa steg med AI – hur kan vi driva förändring genom ny teknik?

Utvecklingen inom AI och teknisk innovation går snabbt, och det kan vara utmanande att förstå hur man som företag bäst utnyttjar dessa framsteg. Vilka konkreta steg kan du ta för att börja använda generativ AI, som exempelvis ChatGPT, för att förbättra beslutsfattande, kundinteraktioner och affärsutveckling?

På denna nätverksträff får du möjlighet att utforska de praktiska fördelarna med AI och hur tekniken redan idag kan stärka din verksamhet. Vår kollega Hugo Bluhme kommer att dela med sig av erfarenheter från att implementera generativ AI i olika organisationer, och hur det hjälpt dem att effektivisera sin verksamhet och hitta nya innovativa sätt att arbeta. Diskussionen kommer att ge dig insikter om hur AI kan integreras i allt från automatiserade processer till strategiskt beslutsstöd.

Dessutom kommer vi att presentera vårt samarbete med Egghead, där vi tillsammans undersöker hur företag kan använda AI för att möta specifika utmaningar. Genom vår AIRA-metodik analyserar vi verksamhetens förutsättningar och identifierar var AI kan göra störst skillnad – något som öppnar upp för nya affärsmöjligheter och innovation.

Detta är en chans att få en tydligare bild av hur AI faktiskt fungerar i praktiken och hur du kan ta nästa steg för att bli mer tekniskt innovativ. Samtidigt erbjuder kvällen en möjlighet till nätverkande och erfarenhetsutbyte med andra beslutsfattare som också står inför liknande frågor och utmaningar.

Vi bjuder på något enklare att äta och dricka. Meddela oss gärna om eventuella matallergier i samband med bokning.

Plats: 7A Strandvägen – En mötesplats som bjuder på härlig hemma-hos-känsla i en elegant och klassisk miljö.

Ungefärliga tider:

  • 16:30 Vi öppnar dörrarna
  • 17:00 Ekan och dagens talare Karl Orrling presenterar dagens ämne
  • Ca 17:45-19:00 frågor, diskussioner och mingel

Anmälan

Anmäl er senast den 25 oktober. Glöm inte att ange eventuella matallergier/preferenser och ange även om ni har någon fråga ni gärna ser att vi tar upp.

Varmt välkommen!